Over Ons

Over ons? WADDENWOOD is een eenmanszaak waar ook slechts één man werkt. Dus ‘over mij’ was beter geweest. En ik ben gewoon Michèl.
Nou, er zijn mensen die me Robin Wood noemen, gewoon omdat ik graag met hout werk en een groot hart heb (altijd begaan met mijn medemens, dier en het milieu). Ik steel dan niet van de rijken, maar ik doe er alles aan om ook de armen niet te beroven. Mensen met een kleinere portemonnee zijn hier net zo welkom als Z.K.H. Willem-Alexander. Deze laatste hoeft dus niet bang te zijn dat ik hem beroof, want er zijn hier geen kleine lettertjes en cookies krijg je bij WADDENWOOD alleen bij de koffie.

Als vierde generatie timmerman ben ik thuis in het hout. Mijn vader, grootvader en overgrootvader waren allemaal timmerlui (en ik ben timmermoe, vandaar het draaibankje). In hun voetsporen tredend heb ik zelf 10 jaar, als zelfstandige, met dit prachtige ambacht mijn brood verdiend. En na 15 jaar in de verf te hebben gezeten, werd het weer tijd om iets voor mijzelf te doen. Per slot van rekening kreeg ik zoveel positieve reacties op de producten die van mijn draaibankje afkwamen.

Dus wat begon als een hobby in de schuur is nu, door de aanschaf van een grotere professionele draaibank, uitgegroeid tot WADDENWOOD. In het kader van duurzaamheid komt al het gebruikte hout uit het Waddengebied van lokale gemeentes tot particulieren die hun boom gekapt hebben, maar wanneer u een eigen stuk hout meeneemt is deze ook speciaal voor u te bewerken.